Inelco

Inelco

Osnovana 1981. god. Inelco A/S je dansko preduzeće za proizvodnju elektr. opreme sa sedištem u Fjerritslevu, koji se nalazi u sredini predivnog pejzaža između mora i fjorda. Inelco je jedan od vodećih evropskih proizvođača profesionalnih punjača akumulatora za starter baterije i za električnih vozila(invalidska kolica, mašine za čišćenje, golf kolica...itd.).
Keepower je najmodernija serija tkz. \"pametnih\" automatskih punjača za baterije, akumulatore. Punjači su potpuno automatski, sa ugrađenim svim zaštitnim mehanizmima (protiv varničenja, kratkog spoja, pogrešnog polariteta...itd.) dostupni u više veličina i jačina struje punjenja od 800mA do 30A.

Dostupni modeli:
- Keepower Micro - napon 12V ,max. strjua punjenja 0.8A
- Keepower Small - napon 12V, max. struja punjenja 1A / 4A
- Keepower Medium - napon 12V, max. struja punjenja 8A
- Keepower Large - napon 12V, max. struja punjenja 15A
- Keepower XL-con - napon 12/24V, max. struja punjenja 30/15A
- Keepower XL-pro - napon 12/24V, max. struja punjenja 30/15A

Keepower punjači su dizajnirani sa unikatnom krivom punjenja koja dozvoljava punjenje svih vrsta baterija i akumulatora(konvencionalni sa tečnim elektr., AGM, Gel i spiralni AGM akumulatori). Modeli SMALL, MEDIUM i LARGE imaju zaštićeno kućište (IP65/IP44)koje omogućava punjenje akumulatora u vlažnim ili pokvašenim uslovima. Od ne davno u ponudi i adapteri - priključci za Keepower punjača. (sem za modele XL-con i XL-pro)

Nema proizvoda u ovoj kategoriji.